I LOVE YOU 3000 – STEPHANIE POETRY ( ALDHI NADYA COVER ) | IRONMAN INSPIRED SONG



baby take my hand I want you to be my husband cuz you my and I love you 3,000 baby take a chance I guess I wanted to be something straight out of a Hollywood movie I see you standing there in your hallway I know you wanna ask scare the moment will pass I can see it in your eyes just take me by surprise when you ask baby take a chance this to be something sweet baby take my hand I want you to be like my baby take a chance to be something straight me you

39 thoughts on “I LOVE YOU 3000 – STEPHANIE POETRY ( ALDHI NADYA COVER ) | IRONMAN INSPIRED SONG

  1. komenan dari atas sampe bawah almost pada mintanya cover sama feby. c'mon guys, ka aldhi kan temen covernya bukan cuma feby. he brings something fresh to all his viewers. biar kalian tuh ga bosen cover-nya sama itu itu aja. let him explore what he wants. he's a content creator dalam bidang musik, jadi it terserah dia mau cover sama siapa aja dong:((( just feel the feeling when he did it in frame. #spreadlove guys, appreciate whatever he did. sukses terus ka aldhi, ditunggu cover-an cover-an selanjutnya yang bikin viewers ngga mau lepas dari kata "proud of you"❤

  2. Kiraiinn tadiik cover sama kak feby tapiii malahannn sama yang lainnnnn

  3. Cover sama ka feby dong ka aldhi lebih serasi sama ka feby tauu

  4. This a good cover ever,we’ll wait for ur next cover kaaa🖤

  5. Bisa adem gitu ya suaranya😍😍 semangat dan sukses terus kak aldhiii💛

  6. Sukses selalu kha aldhi😊
    Selalu di tunggu cover nya.. 😍😍

  7. Suka banget cover kalian berdua,,, lagu yang bikin baper
    Aldhi rahman dan Nadya mahdi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *