Last poets in Atlanta 5/18/2019en ik het doe is een hoop onzin dit is chris en ik zo nee het ziet er heel veel blijft u witte plaat en hoe hij realisme zijn mixer alle ik al lang met je de wedges met het zijn van die momenten meer niet eens een geintje jullie zijn twee grote spelers en de heer windows klikken kunt er blij mee ben en mijn kan vermijden zijn taal oh mijn god nee blauwe ogen bullshit zijn we de kant waar wil jij net als meer over luttele millimeters dik is echter dat mijn bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae bae nee niks en ik kan niet leuk maar dit masker video's met pepe pak hem maar naast alle jongens is het mijn taak 900 pakken maar oké wie wij niet accepteren limburgse fuck fuck fuck fuck fuck ik ben je zo fuck you fuck you fuck you fuck you goede stijn notitie die nu even niet omwille van wat ik doe geluisterd too late van ik het doe negen keer wel een lusje de player boerinnen terug voetbal en vest gebouwd van en wat meer is kan die twee het nummers zijn blindheid in de speler mijn taak me nu nog maar 2 volumes and as you see a bigger is better to lose it and it is so high dilution dingen als revolution dickens dickens loop dingen zijn nummer niet nodig ik wil [Applaus] audioloog niet elke noot niet eens lancashire al snel tussen twee dingen nog niet nou wat denk jij nou snel kan niet langer en langer toe hallo knikkers laat het je niks meer place naam is in ieders make-up lace en successen ik snap niet dat waar is want een about niks aan doen en dan niks icare alle werkloos zijn [Applaus] nou het is een manier dat je big-o n leuke marlieke brother eye anymore tattoo is apekool doceer ik was hij kon en zoete test het aan [Applaus] teal hoe alle nieuwe week hoi oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *